Kütahya'nın sevilen diş doktoru hayatını kaybetti

Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin sevilen diş doktorlarından Binnur Gültekin Akün (45) hayatını kaybetti.

Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 19:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
434 okunma
Google News

Kütahya’da diş dokturu dendiğinde hemen ik akla gelen isimlerden olan, tüm Kütahya’nın kabul ettiği ve sevdiği başarılı diş dokturu Binnur Gültekin Akün hayatını kaybetti. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Binnur Gültekin Akün’ın beyin kanaması nedeniyle yaklaşık 15 gündür  Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü ve yaşama tutunmayı başaramayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Evli ve 1 çocuk annesi Binnur Gültekin Akün’ın beklenmedik vefatı başta yakınları, mesai arkadaşları ve tüm Kütahya’da büyük üzüntüye sebep olurken, Akün’ın cenazesinin, yarın (13.01.2024 Cumartesi) Ulu Cami’de öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Sultanbağı Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.