AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu oldu

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim için geri sayım sürerken, Kütahya için partilerin belediye başkan adayları bir bir açıklanıyor. Bu çerçevede son olarak AK Parti, Kütahya Belediye Başkan Adayları olarak Kamil Saraçoğlu'nu açıkladı.

Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
319 okunma
Google News

Partilerin adaylarını lanse ettiği şu günlerde AK Parti de, Kütahya Belediye Başkan Adayları olarak bundan 1 dönem önce belediye başanlığı koltuğunda oturan Kamil Saraçoğlu’nu açıkladı. Açıklamayı, Kuzey Irak'ta 9 şehit verilen terör saldırısı nedeniyle ertelenen aday tanıtım toplantısını bugün gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Partinin, Kütahya İl Başkanlığını yapmakta olan Mustafa Önsay için daha önce telefonlar aracılığıyla “AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay’ı Kütahya Belediye Başkanı olarak görmek istermisiniz?” şeklinde bir kamuoyu araştırması yaptırdığı biliniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu toplantıda, aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını da açıkladı.

Kütahya’nın belediye başkan adayları kimler?

Kütahya’da belediye başkanlığı için yarışacak bazı partilerin adayları şu şekilde oluştu:

AK Parti : Kamil Saraçoğlu

MHP     : Mevcut Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık

CHP      : Eyüp Kahveci

İYİ Parti : Ahmet Tekdemir

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.