Şehir hastanesi için yeni tarih verildi

Ha açıldı açılıyor derken Kütahyalı halkın uzun süredir açılışını merakla beklediği Şehir Hastanesi için yeni bir tarih daha verildi.

Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 17:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
292 okunma
Google News

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü için kentte görev yapan Basın Mensuplarıyla bir araya gelen Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Şehir Hastanesinin açılışı için yeni bir tarih verdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Vali Işın: “Hastanede çalışmalar sürüyor. Gelişmeleri yakından takip ediyorum, Kütahya Şehir Hastanesi artık bitmiştir diyebiliriz. Ancak bir deneme süresi var. Ayrıca gündeme gelen bir finansman meselesi var. 10 milyon dolar rakamı hastanenin bitirilmesi için değil.” dedi.

Hastane için gerekli tüm cihazların geldiğini ifade eden Vali Işın, “İnşallah bir ay içinde açılabilir.” şeklinde konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.